Lepkés

1-DSC_0002

Lányok szobáját átfestettük a nyári szünetben.

Lilára esett a választásuk. Lett két fal, ami pár árnyalattal sötétebb lett, de cseles, mert igazán akkor látszik a különbség, hogy akkor látszik igazán, amikor besüt a nap. ( Na, jó, itt most cselesnek mondom, de valójában kicsit több lila került a fehérhez, m int kellett volna ) 1-DSC_0003
Mivel a bútorok között szinte minden volt, fenyő ágy, fehér bútorlapból készült asztal, nyír színű éjjeliszekrény, lekentem mindent fehérre. Jobbat  nem is tehettem volna, nagyon jól sikerült, ami igazán jó lenne, ha a falak 1-1 méterrel ki tolódnának. De abból kell építkezni, ami van.
IKEA-ba mentünk, szőnyeget venni, azt az egyszerű 8000.-Ft-os “szőrös” szőnyeget, mert tavaly fehéret ott vettünk a nagylányom szobájába. Igen, de az most nem volt, nem is lesz. Kivonták. Hurrá.
Így vettünk egy drappot/bézst nagy szobájába az még jobban is illik, mert ott a falak picit tört fehérek, lányoknál pedig nagyon rossz lett volna a fehér bútorokkal ez a szőnyeg. Így megkapták a fehéret.
Függönyt is beszereztünk ott, és majdnem egy képet is. De lebeszéltem magam, hiszem festékünk maradt még, papír is akad, gondoltam, először megcsinálom én.
butterfly-frame

IKEA kép

   Egy régi keretet lefestettek a lányok, hátlappal együtt, addig én körberajzoltam egy lepke sablont többször a papíron, sniccer késsel körbevágtam a szárnyait, beillesztettem a megszáradt keretbe, és nagyon tetszett.
A keret és a hátlap sötétebb, mint a fal. Lányoknak nagyon tetszik, ami a lényeg!

1-DSC_0008

Hozzászólások

hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?